top of page

Vår 2019

Medlesmrabatt till Phronesis

11 apr 2019, 19.00
Plats: Kulturkvarteret, Lilla salen
Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid

Alla våra medlemmar kan ange koden "JAZZLOVER"  och få biljetten till 195 kr + serviceavgift (Ord pris 250 + serviceavgift).

Boka här: http://www.kulturkvarteret.com/visa/?event=phronesis

Kulturkvarteret skriver: 

"Efter flera kritikerhyllade album, världsturneér, och otroligt dynamiska liveframträdanden – vilket har givit dem en status som ett av världens mest spännande band (Jazzwise) - kommer den två gånger MOBO-nominerade Engelsk-Skandinaviska jazztrion tillbaka till Kulturkvarteret med sin senaste skiva: We Are All.

Ända sedan starten 2005 har Phronesis (som består av Anton Eger på trummor, Jasper Høiby på bas och Ivo Neame på piano) turnerat flitigt. De har framträtt med sitt ändlöst spännande ensemblespel på scener runtom i Europa, Nord-och-Sydamerika och Afrika, vilket har givit dem stora framgångar och ett flertal priser.

We Are All är bandets första album som trio efter deras samarbete 2017 med Frankfurt Radio Big Band, "The Behemoth". Bandets senaste trio-album innan dess var Parallax (2016) som spelades in på den prestigefyllda studion Abbey Road i London.

Den senaste skivan innehåller såväl dynamisk, exalterande virtuositet, som fokus på samarbetet och gruppens betydelse. Som titeln antyder finns ett budskap om vikten av samarbete och balans i tillvaron som bandet vill sprida.
 

Sagt om Phronesis:

One of the most exciting bands on the planet!
- Jazzwise

One of European jazz's most dynamic bands
- Guardian

 

MAT & DRYCK
Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka och öppnar två timmar före konsertstart."

180411_phronesis_kal.png
bottom of page