top of page

Vår 2019

Johan Lindström Septett

Torsdag 14 feb, Regionmuseet, Kristianstad.
Försmak 18.30 • Huvudakt 19.00
Entré är 195 sek. Medlemmar 145 sek.
Under 26 år /stud: 100. Under 18 år = gratis.
Biljett: https://www.biljettkiosken.se/johanlindstrom
Äntligen är det dags för Johan Lindström Septett att på scen presentera sitt nysläppta debutalbum ”Music For Empty Halls”. En suggestiv och sömlös blandning av jazz, blues och artrock som liknar allt och inget du tidigare har hört.
Johan Lindström (gitarr/pedal steel/piano) blev redan i unga år uppmärksammad som frilansgitarrist i olika sammanhang. I takt med att ryktet började gå om hans trakterande av pedal steel, började han sakta karva ut en egen nisch i svenskt musikliv. Som medlem i mångfaldigt grammisbelönade Tonbruket har han både gjort originalmusik och spelat bakom Ane Brun. Han är också en flitigt anlitad arrangör.
O23A2318-blue.jpg
Musikerna är handplockade för att framföra detta material, som Lindström har skrivit exklusivt för projektet. Med sig på scen har Lindström därför några av Sveriges främsta musiker.
Så låt Johan Lindström Septett förtrolla dig med sina förledande enkla, men mycket suggestiva melodibyggen. De har både rötter och vingar.”
LINE UP: Johan Lindström - gitarr, pedalsteel, Jonas Kullhammar – sax, Jesper Nordenström – keyboards, Per ”Texas” Johansson - sax, klarinett, Mats Äleklint – trombon, Torbjörn Zetterberg – kontrabas, Konrad Agnas- trummor.
Album teaser: https://soundcloud.com/moserobie/album-teaser-johan-lindstrom-septett-music-for-empty-halls
bottom of page