Blue Bird Jazz Club
170310_lelonika_kal.jpg

JAZZCAFÉ MED LELO NIKA TRIO

featuring Josefine Cronholm & Melissa Coleman
Fredag 10 mars, 19:00, Lilla Salen, Kulturkvarteret Kristianstad

Upplev Lelo Nika Trio i ett spännande möte med den djupt originella svenska sångerskan Josefine Cronholm och den fantastiska australienska cellisten Melissa Coleman.

Trion – som bildades på 90-talet – har turnérat över stora delar av världen. Du får möta tre personligheter i en unik konstellation från tre olika länder och kulturer. De har, förutom att spela konserter som trio, också arbetat med nykomponerad musik inom modern jazz, folklore och ny klassisk musik.

Till denna Musik i Syd-turné har de har bjudit in sångerskan Josefin Cronholm och cellisten Melissa Coleman. De kommer att bjuda på musik med starka band från deras respektive folkloristiska bakgrunder. Musik med passion, improvisation, ljudlandskap och texter på svenska och andra språk. Ett sound från en gammal tid i nya kläder – det här bandet har ett sound som du aldrig har hört förut!

Lelo Nika har sina rötter i Serbien men har spenderat stora delar av sitt liv i Danmark och Skåne och är numera bosatt i Malmö. Han är dubbel vinnare av Världsmästare i ackordeon och kommer nu med sin trio till Kulturkvarteret.
Pris
Ordinarie pris vuxen: 200. Under 20 år: 100 kr. (+ serviceavgift)

Arr. Blue Bird Jazzclub, Kultur & fritid, Musik i Syd

Konserter ingår i "Stjärnserien" vilket innebär att du kan få rabatt om du köper biljetter till mer än en konsert vid samma tillfälle på webben och hos våra återförsäljare. Alla konserter märkta med stjärnor ingår i vår Stjärnserie och ger rabatt. Om du köper biljetter till 2 konserter får du 10 procent rabatt, 3 konserter ger 15 procents rabatt och 4 konserter ger 20 procents rabatt. För att erhålla rabatten klickar du HÄR Du väljer hur många konserter du vill köpa och klickar på rubriken, sedan väljer du de konserter du vill gå på, väljer biljettyp och klickar sedan på Gå Vidare. När du har valt plats dras rabatten automatiskt av på priset innan du avslutar köpet.

Vill du köpa biljetter till fler än 4 konserter är du välkommen att ringa 0708-20 58 34 (dagtid) eller maila till kulturkvarteret@musikisyd.se så får du hjälp.

Medlem?

Bli medlem i Blue Bird Jazzclub!
Medlemskap

Kolla in oss på Facebook! Se bilder från konserter m.m.
Blue Bird Jazzclub