Blue Bird Jazz Club
170128_wang.png

Lördag 28 januari 20.00

Sångerskan och basisten Ellen Andrea Wang är ett levande exempel på hur svårt, och ointressant, det är att kategorisera musik i box och genre. Hon är lika mycket rock och pop, som jazz. Och hon är det på ett sätt som du aldrig hört förut, men garanterat vill höra mer av. Det ville t.ex Sting, som har bjudit in henne på sin scen. Och nyligen utsåg The Guardian henne till en av världens fem bästa unga kvinnliga musiker.
Med sin kontrabas och spännande röst bjuder hon på en skön blandning av melodislingor i både mjukt akustiska och rått elektriska format. Sett så är det inte förvånande att hon nyligen också blivit fast medlem i Manu Katchés band. Sålunda är det ett unikt tillfälle att uppleva denna unga stjärna på en nära scen, innan hon bara finns ”ute i världen”. Eller som norska DagsAvisen skrev när de utsåg henne till ”Årets Basist
2014”: «Denna trio, denna musik och Ellen Andrea Wang kan nå hur långt de vill.»
Hennes trio inkluderar, såväl på skivan ”Diving” som på scen några av Norges främsta musiker, som sätter sin personliga prägel på föreställningen.
Line up: Ellen Andrea Wang - kontrabas, sång, Andreas Ulvo – piano, Erland Dahlen
trummor.

Lyssna
Lyssna_2

Hemsida: www.ellenandreawang.com /
ENTRÈ: 180 kronor
Arr: Blue Bird Jazzclub, Kultur & fritid, Musik i Syd

Konserten ingår i Stjärnserien
VAD ÄR STJÄRNSERIE-RABATT?

Nytt är att du kan få rabatt om du köper biljetter till mer än en konsert vid samma tillfälle på webben och hos våra återförsäljare. Alla konserter märkta med stjärnor ingår i vår Stjärnserie och ger rabatt. Om du köper biljetter till 2 konserter får du 10 procent rabatt, 3 konserter ger 15 procents rabatt och 4 konserter ger 20 procents rabatt. För att erhålla rabatten klickar du HÄR Du väljer hur många konserter du vill köpa och klickar på rubriken, sedan väljer du de konserter du vill gå på, väljer biljettyp och klickar sedan på Gå Vidare. När du har valt plats dras rabatten automatiskt av på priset innan du avslutar köpet.

Vill du köpa biljetter till fler än 4 konserter är du välkommen att ringa 0708-20 58 34 (dagtid) eller maila till kulturkvarteret@musikisyd.se så får du hjälp.

Medlem?

Bli medlem i Blue Bird Jazzclub!
Medlemskap

Kolla in oss på Facebook! Se bilder från konserter m.m.
Blue Bird Jazzclub